Monday, March 8, 2010

Kartalkaya

Haftasonu Kartalkayadaydım. Hayatımda çok kar tatili yapmışlığım olduğu söylenemez, zaten yüzdüğüm zamanlar (yüzme yumuşak spor olduğu ve dizler hassaslaştığı için sakatlanma riski yüksek olduğundan) kaymam yasaktı (basket, futbol tarzı ani dönüş, dize baskı gerektiren sporlar da yasaktı, bizim çocuklar oynarken yakalanıp ceza yer dururlardı.) Dolayısıyla kısıtlı olan tecrübemi de göz önünde bulundurarak değerlendirecek olursak, Golden Key oteli gördüğüm en güzel dağ oteliydi. Hem otel çok güzel ve konforluydu hem de çalışanlar çok sempatikti. Ama bir şey var ki değinmeden edemeyeceğim, lobideki sandalyelerin üstüne boy boy tilki postu atılmıştı. Dehşete düştüm resmen ilk gördüğümde. Hayvan hakları bilincinin uluslararası olarak ivme kazandığı çağımızda, bu kadar modern bir otelde böyle bir şey görmek beni gerçekten çok rahatsız etti. Ziyaret defterine de yazdım, umarım bir an önce kaldırırlar.


Onun dışında komik bir şey farkettim. İnsanlar ayaklarında kayak ayakkabıları olduğunda, Saturday Night Fever filmindeki John Travolta gibi yürüyorlar, yaylana yaylana hehe :)

İnsanları öyle yürürken izlemesi çok keyifliydi. Sucuk-ekmek eşliğinde (e tabii ki yani) etrafa bakınarak baya bir eğlendim kendi çapımda :)

1 comment: