Friday, April 23, 2010

23 Nisan

Hayatında ilk defa deniz sezonunu bu kadar erken açıp, 23 Nisan’da denize girince neşe de doluyor insan haliyle :) Denizde bir ben vardım, bir de yabancılarla, hiçbir şeyde engel tanımayan çocuklar. 23 Nisan diye çocuklara yağ çekmiyorum, hakikaten çocuklardaki gözü karalık kolay kolay hiçbir büyükte olmuyor, o yüzden mıymıy çocuk hiç sevmem mesela. Bende işte bir denizde falan engel tanımam, serde yengeçlik var ne de olsa :)
Neyse efenim, ulus olarak hiçbir şeye egemen falan olduğumuzu düşünmediğim için çocuk bayramınızı kutlamak ve sizi çocuklar gibi spontane, gözü kara ve kararlı görmek isterim :)

5 comments:

  1. Sen sus başak erkeği :) her yerin spontane olsa kaç yazar yine bir şeyi yapmadan önce en az 10 kere düşünürsün :)

    ReplyDelete
  2. yok benim alakam olmaz biliyorum, yaslilar haftasi mesaji falan yazarsan o zaman konusabilirim ancak sanirim :) yalniz videodaki kiz hangi burctansa senin cizdigin profile cok iyi uymus

    ReplyDelete
  3. çocukların burcu olmaz :P bu arada şaka maka bakalım serhat bu yazımı yorum yapmaya değer bulacak mı, bulursa ne yazacak merakı içinde post ediyorum yazıları

    ReplyDelete
  4. yoruma deger bulmak nedir ya, sagol da matah bisey oldugumu sanmiyorum :) muhim olan okumaya deger olmasi ki okudugumuza gore... sen malesef sadece yazilan yorumlari okuyorsun, genelde icimden yapiyorum okurken. hatta sen de icimden cevap veriyorsun, sonra disimdan bir kahkaha atiyorum cevabina. boyle de sizofren bir okuyucu kitlen var :)

    ReplyDelete